Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Entrega dels Premis Ciutat de Barcelona 2021

Dimarts, 15 de febrer, a les 18.00 h, al Saló de Cent, tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2021 en un acte presidit per l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí.

Després del parèntesi de l’any passat, l’Ajuntament de Barcelona torna a concedir els Premis Ciutat de Barcelona de reconeixement a la creació artística i la recerca científica i educativa. Aquesta és la relació de guardonats i guardonades de l’edició 2021: 

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin assistir a l’acte hauran d’acreditar-se amb NOM, COGNOM, NOM DEL MITJÀ I TELÈFON al correu acreditacionspremsa@bcn.cat fins al dilluns 14 de febrer a les 20 hores. 

L’entrega del premi també es podrà seguir virtualment a través d’aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.