Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Aquest cap de setmana La Nit dels Museus mantindrà oberts 90 equipaments amb 121 exposicions

La nit del proper dissabte, 13 de maig, entre les 19 hores i la 1 de la matinada, 90 equipaments i espais museístics de 8 municipis de l’àrea metropolitanaBarcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet— formaran part de la programació de La Nit dels Museus 2023. Durant la nit tindrà lloc una programació amb 121 exposicions, entre temporals i permanents, i 86 activitats. L’accés en tots els casos és gratuït, tot i que en determinats casos, per motius d’aforament o per a un desenvolupament correcte de l’activitat, es requerirà inscripció prèvia.  

Per a set dels espais participants aquesta serà seva primera Nit dels Museus: l’antiga seu de l’Editorial Gustavo Gili; La Model – Espai de Memòria; el Mirador Torre Glòries; el Moco Museum; el MUHBA Bon Pastor; el MUHBA Santa Caterina i el Servei d’Arqueologia de Barcelona – Refugi Antiaeri Plaça del Diamant. Deu centres més no van obrir en l’edició passada i sí que ho faran enguany: el Centre Obert d’Arquitectura – Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; KBr Fundación MAPFRE; el Memorial Democràtic; el MUHBA Casa Padellàs; el MUHBA Fabra i Coats; el MUHBA Sant Honorat; el MUHBA Via Sepulcral; el Museu de Badalona – Jardí de Quint Licini; el Museu Egipci de Barcelona i el Museu Palau Mercader.

ATENCIÓ MITJANS

El mateix dissabte 13, a les 18.30 hores, al Museu Picasso (Montcada, 15-23) el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura, Jaume Muñoz, atendrà als mitjans de comunicació. A continuació es podrà prendre imatges de la Comparsa Visca Picasso!, un conjunt de capgrossos i gegants que s’han restaurat i recuperat per commemorar els 50 anys de la mort de Picasso i els 60 anys de la creació del museu.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.