Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
BCNegra descobreix la seva 15a edició

Dijous 30 de gener, s’inaugura la 15a edició de festival de Novel·la Negra BCNegra, amb un programa d’intensa activitat, que tindrà lloc fins al diumenge 9 de febrer. Dotze dies en què el gènere negre estarà present en diversos punts de la ciutat i en permanent moviment.

La ciutat amagada serà el leitmotiv del festival, la ciutat oculta que no veiem o no volem veure, la ciutat de la doble moral, o d’habitants amb vides paral·leles, una ciutat que amaga secrets o una ciutat a la qual li donem l’esquena perquè no ens interessa veure o que amaguem als ulls dels altres, la vida subterrània. Per això fem servir un mapa de metro i, a través de les seves línies i parades, bategem les nostres taules i activitats.

 

DOSSIER BCNEGRA 2020 CAT

DOSIER BCNEGRA 2020 CAST

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.