Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
87 espais de Barcelona i l’àrea metropolitana celebren aquest dissabte la Nit dels Museus amb més de 170 activitats gratuïtes

ATENCIÓ MITJANS: El mateix dissabte, a les 19 h, a la porta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona – Centre Martorell d’Exposicions, el Director de Patrimoni Cultural, Jaume Muñoz Jofre, atendrà els mitjans de comunicació. Aquells mitjans interessats en assistir-hi, ho han de confirmar enviant un whatsapp al 662 627 350

Quatre espais s’incorporen a l’esdeveniment per primera vegada: Museu Terra – Sala Barcelona; Museu de Ciències Naturals de Barcelona – Centre Martorell d’Exposicions; Museu de l’Art Prohibit, i Muralla Romana – Centre Ocupacional Sínia / Servei d’Arqueologia de Barcelona

Aquest dissabte, 18 de maig, entre les 19.00 h i la 01.00 h, tindrà lloc una nova edició de la Nit dels Museus, en què molts espais museístics de Barcelona i dels municipis metropolitans obriran les portes fora de l’horari habitual, i oferiran la possibilitat de visitar-ne les exposicions de manera gratuïta, a més d’organitzar diferents activitats, com ara tallers, concerts, recitals, mapatges o visites guiades.

Enguany la Nit dels Museus coincidirà amb el Dia Internacional dels Museus, una circumstància que no es donava des de l’any 2019. En aquest cas, 87 espais museístics participaran en la Nit dels Museus a Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma. Es podrà triar entre 171 propostes entre la suma de portes obertes i activitats que s’organitzen per a l’ocasió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.