Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tot i la pluja, més de 100.000 persones gaudeixen de les activitats de la Nit dels Museus

Ahir dissabte, 13 de maig, els 90 equipaments i espais museístics dels 8 municipis de l’Àrea Metropolitana que van participar a la Nit dels Museus, a falta de rebre les darreres dades, van acollir més de 100.000 ciutadans i ciutadanes, tot i les inclemències meteorològiques. Aquesta 15a edició de la Nit dels Museus, s’ha oferit una programació gratuïta amb 121 exposicions, entre temporals i permanents, i 86 activitats.

En una jornada sense incidències, la tendència durant la nit ha sigut irregular. A l’inici de les activitats, a les 19 hores, l’afluència de públic era molt alta, amb cues a diversos equipaments. No obstant, aquest tendència s’ha aturat amb l’arribada de les pluges més fortes, que han provocat que l’afluència de públic hagi disminuït. 

Alguns dels equipaments museístics amb més visitants han estat el Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb 8093 visitants; el MUHBA, que ha rebut 7215 visitants sumant totes les seves seus; el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB, amb 5104; CosmoCaixa, amb 4972; el Museu FC Barcelona, amb 4945; el MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona amb 4213; el Moco Museum, 4000; el Museu de Badalona, amb 3981; La Model – Espai de Memòria, amb 3076, i el Museu Egipci de Barcelona, amb 2880. Cal remarcar, pel que fa als perfils dels públics, que  enguany s’ha pogut observar un augment de públic jove en comparació a les anteriors edicions.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.