Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival Barcelona Dibuixa torna aquest cap de setmana amb ampliació d’horaris i més de 40 tallers

Aquest cap de setmana, 22 i 23 d’octubre, tindrà lloc un nova edició del festival Barcelona Dibuixa, coproduït per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Museu Picasso de Barcelona. L’edició d’enguany té l’abraçada com a eix temàtic, amb l’objectiu de generar una reflexió sobre el valor dels aspectes de la nostra vida quotidiana que s’han vist afectats per la situació viscuda durant la pandèmia. L’abraçada és una celebració de la recuperació de l’espontaneïtat i el contacte físic en les relacions humanes, de l’eliminació de les limitacions. L’edició passada va ser la primera en què el festival donava una línia temàtica als tallers amb la idea d’aprofundir en les possibilitats del dibuix com a eina d’exploració de la realitat quotidiana.

Barcelona Dibuixa és un esdeveniment que evidencia la importància del fet de dibuixar, una experiència que fa emergir emocions i sentiments, i és, alhora, una forma de coneixement, d’expressió i d’apropament a la cultura. També són unes hores per compartir moments creatius i lúdics, un dia i mig en què la creativitat conjunta genera felicitat, diversió i aprenentatge. L’esdeveniment també és possible gràcies a la col·laboració de 32 entitats, entre museus, fundacions, centres cívics, teatres, associacions veïnals i comercials i altres espais, que organitzaran més de quaranta tallers. Mariona Cabassa, Lluís Cadafalch, Èlia Llach, Pere Llobera, Olga Capdevila, Xano Armenter, Xavi Bou o Alfredo Costa Monteiro són alguns dels talleristes que participaran en aquesta edició.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.