Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Més de 100.000 persones participen a La Nit dels Museus

Els 75 equipaments de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana que han participat a la Nit dels Museus, celebrada aquest cap de setmana, entre les set de la tarda d’ahir dissabte i la una de la matinada d’avui diumenge, han rebut un total de 102.470 visitants. Després de dos anys marcats per la pandèmia, Barcelona ha recuperat el format tradicional d’aquesta cita amb la cultura que se celebra anualment al voltant del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus.

En aquesta edició, la 14ª organitzada des de l’Ajuntament de Barcelona, els visitants han pogut escollir entre més de 120 exposicions i més de 60 activitats gratuïtes, entre exposicions temporals i permanents, visites guiades o teatralitzades, tallers, concerts i espectacles de poesia, dansa i teatre, entre altres. Juntament amb Barcelona, hi han participat equipaments de Badalona, Cornellà, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma.

Alguns dels equipaments museístics més visitats han estat: el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, (MACBA), amb 4.079 visitants; el Castell de Montjuïc (3533); el Museu Nacional de Catalunya (MNAC), amb 7831 visitants; el Born Centre de Cultura i Memòria (3763); el Museu d’Arqueologia de Catalunya (3004); Sant Pau Recinte Modernista (3990); CosmoCaixa (2793); els espais dependents del MUHBA han rebut un total de 6852 persones; el Museu de Ciències Naturals (3515) i el Museu Marítim (3983); el Palau Robert (3972); l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (3548); Cosmocaixa (2793); les dues seus del Museu Etnològic i de Cultures del Món han sumat 3699 visitants, mentre que pel Museu del FCB hi han passat 3829 persones.

El total de visitants en els 14 espais ubicats a la resta de municipis de l’Àrea Metropolitana (Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma) ha estat de 9934 persones.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.