Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona Dibuixa es menja el món el proper diumenge en la seva 12a edició

El festival Barcelona Dibuixa celebra la 12a edicióel diumenge 24 d’octubre, d’11 a 19 hores, sota la direcció artística del Museu Picasso, en coproducció amb l’Institut de Cultura, i amb l’objectiu de promoure la creativitat i posar en valor el fet de dibuixar. El lema d’aquesta edició és ‘Menja’t el món’ i els continguts de gran part dels tallers estan vinculats amb la capitalitat mundial de Barcelona de l’Alimentació Sostenible.    

El festival comptarà amb la participació de 28 entitats, quatre de les quals s’incorporen de nou a la convocatòria: l’Associació Educativa Integral del Raval, Born Comerç, Fundació Antoni Tàpies i 48 Open House Barcelona.  

En total, 36 tallers presencials, per a totes les edats i  que requereixen d’inscripció prèvia, dinamitzats per reconeguts professionals en 29 espais repartits per 5 districtes de la ciutat.

Dossier de premsa i material gràfic

ATENCIÓ MITJANS 
Contacte de premsa festival: Sònia González 670 66 34 55


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.