Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La llum, el foc i el 12, protagonistes de la celebració del Cap d’Any

De nou, la companyia francesa Groupe F, que compta amb més de 20 anys d’experiència, produint i dissenyant espectacles pirotècnics i obres teatrals a l’aire lliure, serà l’encarregada de l’espectacle que acomiadarà l’any 2019.

L’activitat s’iniciarà a l’Avinguda Maria Cristina a partir de les 21.30h amb les coreografies de música i llums de la Font Màgica de Montjuïc.

A les 23.48h començarà l’espectacle original que durarà fins les 00:12h. Durant dotze minuts farem un recorregut per als dotze mesos on cremarem l’any que ha passat, fent un viatge a través de diferents indrets del món on ja ha canviat l’any. Tot seguit amb l’arribada dels darrers dotze tocs, un esclat de pirotècnia i flames donaran la benvinguda al nou any. I per acabar, un espectacle poètic que voldrà felicitar els dotze mesos de 2019 amb 12 desitjos, un per cada mes de l’any 2020, amb imatges evocatives del món natural.

El cap d’any ens prepara un comiat de 2019 amb estètica impactant que compta amb una banda sonora original, 125 generadors de flames i pirotècnia, un gran cilindre de 15 metres d’alçada com a pantalla i personatges lumínics que passegen de l’inrevés per unes tirolines sobre la Font Màgica.

La companyia Groupe F, durant tota la seva trajectòria artística, ha creat per tots els racons del planeta espectacles com el de la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi 2017, el de la inauguració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro 2016, el de Torí 2006 i d’Atenes 2004, el de la Festa Nacional del 14 de juliol a la Torre Eiffel, els aniversaris de celebració del Festival de Canes i el de les celebracions de Cap d’Any de Londres durant 6 anys consecutius.

Més informació:  Dossier de premsa Cap d’any 2019-20

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.