Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del nou pla director d’El Born CCM

El proper dimarts, 6 de març, a les 12 h al Born CCM (plaça comercial, 12) el Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, i la directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Montserrat Iniesta, presentaran els principals eixos del pla director de l’equipament.

El futur pla director de El Born CCM és l’instrument que l’ha de consolidar com a institució memorial municipal, tot sumant les fortaleses afirmades al llarg de quatre anys de funcionament a l’enfocament temàtic més recent. En la roda de premsa també es presentarà la programació prevista per a 2018, basada en el doble criteri de garantir la continuïtat de les propostes estables del Centre i de potenciar i diversificar les activitats temporals, des de la perspectiva de la memòria contemporània.

Presetnació Pla director_Dossier-premsa

pla director’18

Born_programació 2018

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.