Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la nova aplicació literària del programa ‘Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO’

El proper dilluns, 4 de setembre, a les 11 h a l’Espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà la nova APP desenvolupada pel programa ‘Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO’ per fomentar la lectura entre joves. Un joc per a dispositius mòbils, geolocalitzat i amb premis per als participants.

La presentació anirà a càrrec de Valentí Oviedo, Gerent de l’ICUB i Marina Espasa, coordinadora de l’oficina tècnica del programa ‘Barcelona, Ciutat de la Literatura UNESCO’. També hi participaran Rafael de Villasante Garcia, director d’Iternatura i Miguel Pérez, director d’Aimtech Consulting.

 

2017-09_Dossier Premsa_Literapolisbcn

Imatges Literapolis

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.