Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació pública de la Mesura de Govern del Sector del Llibre

Demà dimarts 25 d’abril a les 19 h, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presentarà a la llibreria Calders (Passatge de Pere Calders, 9) la Mesura de Govern del sector del llibre, que s’aprovarà en el Plenari del Consell Municipal del divendres 28 d’abril. El Tinent d’Alcaldia estarà acompanyat pel periodista i escriptor, que actualment coordina el suplement Cultura/s de La Vanguardia, Sergio Vila-Sanjuán.

Aquesta Mesura de Govern, que s’ha treballat amb tot el conjunt de sectors del llibre, situa Barcelona Ciutat de la Literatura a l’epicentre del sector i incorpora a la seva gestió els diversos agents que el configuren per tal de convertir-lo en l’espai central de les accions públiques i privades que han de permetre afrontar i superar els reptes que té plantejats el món del llibre a Barcelona i Catalunya.

Més informació sobre la Mesura de Govern aquí.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.