Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Oberta la convocatòria de BCN Producció’17 fins al 2 de maig
  • En aquesta edició BCN Producció de La Capella dobla el seu numero de beques tot creant quatre noves línies de convocatòria

 

  • La Capella es el principal espai públic de foment i suport de l’art emergent de i a Barcelona, que en l’edició del 2017 experimenta un creixement extraordinari

 

BCN Producció, el programa desenvolupat per La Capella (c. Hospital, 56) que té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies, comença el procés de selecció de propostes per a la seva desena edició. BCN Producció promou la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes efectuada per un jurat independent.

El programa té la voluntat de mostrar la diversitat de disciplines i la hibridació de llenguatges que caracteritzen les pràctiques artístiques contemporànies. Per això s’estructura en diverses modalitats que comporten la possibilitat de plantejar projectes tant en format expositiu com en altres formats. Els recursos destinats a aquesta convocatòria es repartiran en dues partides diferents: honoraris i producció, que ascendeixen a un total de 72.700 €.

BCNProducció’17_Bases

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.