Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘La dissidència nostàlgica’ reflexiona sobre història i memòria a La Capella

El proper dijous 2 de març a les 19.30 hores La Capella (Hospital, 56) reobre les seves portes amb La dissidència nostàlgica, la darrera exposició de la BCN Producció’16, que es podrà visitar del 3 de març fins al 30 d’abril.

La mostra planteja la nostàlgia com un gest crític i afectiu per a reflexionar sobre la història i la memòria, on el passat es fa present i incideix en el futur, i està comissariada per Joana Hurtado Matheu, guanyadora de la convocatòria BCN Producció’16 en la modalitat de comissariat.

Reuneix obres de 13 artistes procedents de Catalunya, Itàlia, França, Albània, Lituània, Líban, Vietnam o EUA, entre préstecs i obra nova, instal·lacions, vídeos, fotografies, publicacions, àudios i accions obertes a la participació del públic.

Es complementa amb un cicle de cinema a la Filmoteca de Catalunya i al cinema Zumzeig i una publicació (en procés) amb textos de l’escriptora i teòrica russa Svetlana Boym o la novel·lista madrilenya Belén Gopegui escrit per a l’ocasió. A més d’activitats dins i fora de la Capella, obra dels artistes residents a Barcelona.

 

Més informació i imatges en aquest enllaç

Dossier de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.