Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració de ‘No es homosexual simplemente el homófilo sinó el cegado por el falo perdido’ i ‘Until I am no longer able to stand’ dins el programa BCNProducció2016

Dimarts 21 de juny, a les 19:30h, a La Capella (C/Hospital, 56) s’inauguraran dues de les exposicions del programa BcnProducció 2016, No es homosexual simplemente el homófilo sinó el cegado por el falo perdido, d’Equipo Palomar, i Until I am no longer able to stand, d’Anna Dot. 

No es homosexual simplemente el homófilo sinó el cegado por el falo perdido és una proposta d’Equipo Palomar, un col·lectiu format per Mariokissme i R. Marcos Mota, que porta el títol d’un guió cinematogràfic que Cardín va escriure el 1976, inèdit i desconegut fins i tot per als seus amics propers, i que aquesta parella d’artistes ha recuperat de la biblioteca personal de l’autor. La recuperació i interpretació de la figura de Cardín és l’eix d’aquesta exposició i és una acció a mig camí de la documentació, la investigació, l’experimentació i la producció artística. La tutora del projecte ha estat Mireia Sallarès.

Until I am no longer able to stand d’Anna Dot és una declaració d’intencions. Un títol performatiu que anuncia de manera literal una dinàmica de treball més sensible a la temporalitat processual que a la formalització final dins l’espai expositiu. Tot i ubicar-se a l’Espai Cub, la seva proposta genera un temps d’execució que deixa la sala d’exposicions en un segon terme. Un temps voluntàriament forçat, expandit i inesperat: el temps de la pràctica filibusterista. El tutor del projecte ha estat David Armengol.

Amb el programa BCN Producció, La Capella contribueix a donar resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels artistes mentre segueix de prop les línies discursives de l’art actual, fidel a la seva funció d’equipament públic per a l’art contemporani.

Les dues exposicions es podran veure a La Capella del 21 de juny fins al 4 de setembre.

 

 

Trobareu dossier de premsa i imatges en aquest enllaç.

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa BCNProducció2016 JUNY

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.