Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Oberta la convocatòria per a la programació de la temporada 2016 de Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut de Cultura, ha obert la convocatòria per seleccionar un programa cultural que fomenti la mediació entre pràctiques artístiques, pràctiques educatives i contextos socials per a la temporada 2016 de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

L’actual procés de re-definició de la Xarxa de Fàbriques de Creació té com a objectiu iniciar una etapa de foment de nous models de gestió que impulsin processos de mediació entre les institucions artístiques i la ciutadania. Per aquest motiu, es convoca un procés de selecció d’un programa cultural que durant l’any 2016 esdevingui un model de transició cap a un major compromís entre les institucions públiques i les seves realitats immediates.

Es podran presentar projectes fins al 20 de gener de 2016.

 

Descarrega el fitxer
BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROGRAMACIÓ DE LA TEMPORADA 2016 DE FABRA I COATS - CENTRE D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.