Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella romandrà tancada fins al gener per treballs de millora en les seves instal·lacions

Durant les properes setmanes es duran a terme treballs de manteniment de les instal·lacions de La Capella (c. Hospital, 56) per millorar el sistema d’il·luminació expositiva, unes obres que faran que romangui tancada fins a la inauguració de la propera exposició, Visceral Blue, d’Anna Manubens, el 18 de gener de 2016.

Durant aquest dos mesos l’activitat de La Capella continua amb dos projectes deslocalitzats produïts en el marc de BCN Producció’15: El visitant ideal d’una col·lecció sentimental, un projecte d’Enric Farrés i Joana Llauradó que es pot veure al Museu Frederic Marès; i el projecte de Salah Malouli Rosoum, estratègies per a un còmic àrab independent, amb una taula rodona el 27 de novembre al MACBA i una exposició sobre còmic a la Llibreria Fatbottom a partir del 28 de novembre.

Descarrega el fitxer
BCN PRODUCCIÓ_Salah Malouli_ Rosoum_CAT

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.