Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tornen les jornades professionals de CultSurfing

CultSurfing, la xarxa impulsada per l’Institut de Cultura de Barcelona, per crear connexions entre projectes culturals singulars, donar-los visibilitat i millorar el seu finançament, celebra la seva tercera edició els propers 28 i 29 d’octubre a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona. Després de l’èxit de les dues primeres edicions amb més de 200 assistents i 120 projectes presentats per convocatòria, CultSurfing prepara la tercera edició amb l’objectiu d’augmentar la representativitat de tot el territori.

CultSurfing continua articulant-se en dues branques: la creació d’un catàleg en xarxa i unes trobades professionals els dies 28 i 29 d’octubre on s’exposaran els projectes seleccionats per la comissió avaluadora. En aquestes jornades es convida a patrocinadors, mitjans de comunicació, institucions i agents culturals i es creen espais d’intercanvi per potenciar connexions.

Podeu consultar aquí el programa de les jornades i conèixer els projectes culturals més singulars seleccionats a l’edició 2015. Inscripcions gratuïtes i obertes fins al 23 d’octubre.

www.cultsurfing.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.