- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Tornen les jornades professionals de CultSurfing

CultSurfing, la xarxa impulsada per l’Institut de Cultura de Barcelona, per crear connexions entre projectes culturals singulars, donar-los visibilitat i millorar el seu finançament, celebra la seva tercera edició els propers 28 i 29 d’octubre a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona. Després de l’èxit de les dues primeres edicions amb més de 200 assistents i 120 projectes presentats per convocatòria, CultSurfing prepara la tercera edició amb l’objectiu d’augmentar la representativitat de tot el territori.

CultSurfing continua articulant-se en dues branques: la creació d’un catàleg en xarxa i unes trobades professionals els dies 28 i 29 d’octubre on s’exposaran els projectes seleccionats per la comissió avaluadora. En aquestes jornades es convida a patrocinadors, mitjans de comunicació, institucions i agents culturals i es creen espais d’intercanvi per potenciar connexions.

Podeu consultar aquí el programa de les jornades [1] i conèixer els projectes culturals més singulars seleccionats a l’edició 2015. Inscripcions gratuïtes i obertes fins al 23 d’octubre.

www.cultsurfing.cat [2]