Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Dossier de premsa ‘After Landscape’ Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani

L’interès de l’art contemporani en els processos documentals i de recerca ha permès una aproximació literal i prolífica al fenomen de les ciutats copiades. El projecte proposa un recull ingent i organitzat de treballs que obre el tema a un ampli ventall de perspectives polítiques, geogràfiques, econòmiques i culturals.

Amb treballs de : An Architektur, Joan Bennàssar, Jordi Bernadó, Stefanie Bürkle, Jordi Colomer, Scott Chandler, Domènec, Dan Dubowitz, Alejandro Fernández Mouján, David Goldblatt, Heidrund Holzfeind-Christoph Draeger, Luis Molina Pantin, Francesc Muñoz–Ramon Parramon–Octavi Rofes-Blanca Muntadas, Andrea Robbins–Max Becher, Clarissa Tossin, Oriol Vilanova, Dave Wyatt i Arxiu Copy&Paste

 Imatges per a premsa

L’exposició After Landscape. Ciutats copiades ocupa part de la planta baixa del centre, amb la sala de consulta, l’espai per a activitats paral·leles, i la instal·lació de l’artista l’Oriol Vilanova, i continua ocupant les noves sales de les plantes 1 i 2 que s’han rehabilitat en la segona fase d’ampliació del Centre. d’Art. Així, l’espai de la mostra After Landscape. Ciutats copiades s’ha ampliat a les sales de les dues plantes noves de 440 m2 cadascuna

A la proposta expositiva s’hi afegeix, com a la resta d’exposicions de la temporada, un programa d’activitats i educatiu que contempla, entre altres accions, la realització de tallers, seminaris, conferències, un cicle de cinema i presentacions. Les presentacions de projectes comencen el mateix divendres 13 de març, previ a la inauguració, a les 18 h, amb les propostes de Dan Dubowitz, Megalomania i Luis Molina-Pantin, Narcoarquitectura colombiana.

After Landscape. Ciutats copiades s’emmarca dins el projecte de comissariat per a la temporada 2014-15 de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani, a càrrec d el crític i comissari Martí Peran que es va iniciar el passat mes d’octubre amb l’exposició Futurs abandonats. Demà ja era la qüestió i que finalitzarà amb el projecte Indisposició general i imprecisa. Elogi de la Fatiga (juny – agost 2015).

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa AFTER LANDSCAPE_CAT
Descarrega el fitxer
Dossier de premsa AFTER LANDSCAPE_CAST

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.