Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Projecte de remodelació de la planta baixa del Palau de la Virreina

El projecte de remodelació es planteja com a primer objectiu la millora de les relacions urbanes de l’edifici amb el seu intens entorn urbà. Per a això es proposa la recuperació del passatge com a element principal d’accés als diferents espais. En aquest mateix sentit es planteja l’obertura dels arcs cegats a la Plaça de Sant Galdric, així com la incorporació d’unes noves fusteries que millorin la imatge de les façanes principals.

La remodelació prevista compren els espais de la planta baixa del Palau de la Virreina que es distribueixen en oficines d’informació i de venda d’entrades(Tiquet Rambles), sales de reunions i oficines de l’ICUB i les sales d’exposicions de la Virreina Centre de la Imatge.

Imatges futura remodelació

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa Remodelació Virreina

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.