Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Una intervenció artística de Philip Stanton i una exposició sobre Forestier, noves propostes del Castell de Montjuïc.

Philip Stanton portarà a terme la intervenció artística “Les Flors de la Pau” al Castell de Montjuïc a partir de l’1 d’abril.

Els dies 1, 2 i 3 d’abril, al Castell de Montjuïc, l’artista Philip Stanton decorarà diferents espais del Castell amb pintures i elements corporis de gran format, flors de diverses varietats i pintades fetes amb múltiples estils i tècniques. El moment culminant d’aquesta intervenció serà diumenge a la tarda a partir de les 15h, quan l’artista i el seu equip elaboraran in situ el mural que s’ubicarà al pati d’armes a través d’una activitat oberta a tots els visitants, que podran participar en la seva creació. El resultat d’aquesta intervenció es podrà veure al Castell fins al 31 de maig de 2016.

El Castell de Montjuïc inaugura l’exposició “Forestier a Montjuïc. El jardí com una obra d’art”.

A partir d’avui mateix, el Castell de Montjuïc inaugura l’exposició Forestier a Montjuïc. El jardí com una obra d’art amb motiu de la commemoració del centenari de l’inici de la intervenció de Forestier a Montjuïc. Aquesta mostra recorda la seva aportació a la ciutat de Barcelona i inclou plànols inèdits de l’obra del mestre Forestier i del seu deixeble, Rubió i Tudurí.  La mostra es podrà veure a partir del 31 de març i fins al 2 d’octubre de 2016.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.