Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Josep Carreras i Sara Baras tancaran la Regata Cultural amb un espectacle únic al passeig de Gràcia el 20 d’octubre

Aquest esdeveniment a l’aire lliure i gratuït serà el concert de cloenda de la Regata Cultural que organitza l’Ajuntament de Barcelona i està emmarcat dins dels actes de commemoració del 200è aniversari del passeig de Gràcia, que impulsa la Fundació Barcelona Promoció

L’espectacle, produït per Concert Studio i Focus, tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre a les 20 hores en un gran escenari situat entre el carrer de València i Rosselló

El proper diumenge 20 d’octubre a les 20.00 h, el passeig de Gràcia de Barcelona serà l’escenari d’un esdeveniment inoblidable que reunirà dues de les figures més grans del panorama artístic internacional: el llegendari tenor Josep Carreras i l’aclamada bailaora Sara Baras.

Aquest espectacle, gratuït i a l’aire lliure, serà el concert de cloenda de la Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar la celebració de la Copa Amèrica de Vela i forma part del llegat d’aquest esdeveniment a la ciutat. Amb propostes culturals, artístiques, gastronòmiques, de ciència i d’oci, la Regata Cultural acosta a la ciutadania a conèixer i gaudir de la celebració a la ciutat d’un dels principals esdeveniments esportius del món. Recordant l’Olimpíada Cultural dels Jocs Olímpics, la Regata Cultural vol ser també un espai on mostrar el dinamisme i la creativitat de la ciutat de Barcelona. El concert també s’emmarca en el programa d’activitats programades per la Fundació Barcelona Promoció per commemorar el 200è aniversari del passeig de Gràcia, efemèride que ha estat considerada com a Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic (EEIP).

L’actuació tindrà lloc en el tram comprès entre el carrer de València i el de Rosselló amb públic assegut al llarg d’aquesta emblemàtica avinguda barcelonina per garantir la comoditat i la bona visibilitat. Aquest espectacle, organitzat per la Fundació Barcelona Promoció, amb la producció artística de Concert Studio i la producció tècnica de Focus i impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, comptarà amb una realització espectacular que convertirà el cor de la ciutat en un escenari a l’aire lliure. S’espera que aquesta cita artística, que fusiona música i dansa, atregui milers de persones per viure una jornada màgica plena d’emoció i cultura.

Un escenari a l’aire lliure al cor de Barcelona

El passeig de Gràcia, que celebra el 200è aniversari, es vestirà de gala per acollir aquest esdeveniment sense precedents. L’avinguda, famosa per la seva arquitectura modernista i la seva rellevància en la història de la ciutat, serà testimoni d’una jornada que combinarà art, història i cultura, en un marc que commemorarà no només el bicentenari d’aquesta emblemàtica artèria de la ciutat, sinó també la cloenda de la Louis Vuitton 37a America’s Cup a Barcelona.

Josep Carreras i Sara Baras: Una col·laboració marcada per l’art

Josep Carreras, un dels tenors més importants del món, oferirà la seva veu inconfusible i magistral, famosa per la seva potent interpretació lírica. De la seva banda, Sara Baras, una de les balladores i coreògrafes més prestigioses del flamenc contemporani, omplirà l’escenari amb la seva força, elegància i passió.

Tots dos artistes ja han compartit escenari en altres ocasions i en diferents ciutats. Ara, tornaran a trobar-se a Barcelona per brindar un espectacle que promet ser una fita històrica a la vida cultural de la ciutat enlluernant amb un programa que fusiona el millor del cant líric i l’art flamenc, oferint una experiència emocionant que unirà l’òpera i el ball en un entorn icònic de la ciutat comtal.

Sobre els artistes:

Josep Carreras

Tenor català de fama internacional, Carreras ha estat una de les veus més destacades de l’òpera mundial. Al llarg de la seva carrera ha actuat als teatres més prestigiosos i ha col·laborat amb els directors més importants. És especialment conegut per formar part dels Tres Tenors al costat de Plácido Domingo i Luciano Pavarotti, grup que va assolir un èxit global.

Sara Baras

Bailaora i coreògrafa flamenca, Sara Baras és una de les artistes més rellevants del flamenc contemporani. Amb una carrera de més de 30 anys, ha portat el seu art per tot el món, destacant-se per la capacitat de reinterpretar el flamenc des d’una perspectiva única i personal, combinant la tradició amb innovadores posades en escena.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.