Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca la quarta edició de la Biennal de Pensament, amb una programació articulada sota el lema ‘L’endemà de tot’ i la voluntat d’abordar els interrogants d’un món en transformació

La premi Nobel de literatura Herta Müller i el dramaturg libanès-canadenc Wajdi Mouawad, en xerrades consecutives al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, obriran el proper dimars, 8 d’octubre, la quarta edició de la Biennal de pensament, una festa ciutadana de les idees organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) en estreta col·laboració amb el CCCB. Del 8 al 13 d’octubre, la nova edició de la Biennal portarà els debats filosòfics més rellevants directament als carrers i espais culturals de la ciutat. Amb el lema “L’endemà de tot”, l’edició d’enguany abordarà temes clau com la democràcia, la memòria, el postcolonialisme, els feminismes, els canvis tecnològics i climàtics, així com els grans debats culturals que defineixen l’actualitat.

Aquest gran festival de les idees, genuïnament barceloní, comptarà amb una programació eclèctica que inclou xerrades, conferències, debats, podcasts en viu i obres de teatre, amb l’objectiu d’acostar el pensament contemporani a tots els públics. Els carrers de Barcelona es convertiran en un espai de reflexió i intercanvi d’idees.

Figures de renom internacional com el filòsof Jacques Rancière, la novel·lista Zadie Smith, l’economista Jason Hickel i l’artista i escriptor Perejaume seran alguns dels participants destacats. A ells se sumen altres veus influents com les d’Elena Martín, Donatella della Porta, Javier Pérez Royo, Eliane Brum, Oyèrónké Oyèwùmi, Begoña Román, Maria Rovira (Oye Sherman), Ana Polo, Rocío Quillahuaman i Jean-Rémi Carbonneau.

Més informació al web i materials de premsa.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats a cobrir els actes de la Biennal o realitzar entrevistes als ponents poden enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.