Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Carme Solé Vendrell serà la pregonera de La Mercè 2024, que tindrà una imatge creada per la productora CANADA

Barcelona es prepara per a les festes de La Mercè 2024. Aquest matí, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat la persona que farà el pregó i ha desvelat la imatge de la festa major de Barcelona

La il·lustradora Carme Solé Vendrell serà la pregonera d’aquesta edició. La lectura del pregó tindrà lloc el divendres 20 de setembre al Saló de Cent, marcant l’inici d’una intensa programació festiva que s’allargarà fins al dimarts 24 de setembre. La festa major oferirà una àmplia varietat d’activitats que inclouran música, arts de carrer i cultura popular.

El cartell de La Mercè 2024 ha estat creat per la productora CANADA. Es basa en un audiovisual del qual s’han extret diferents versions de l’obra gràfica, capturant l’essència de la festa a través de la mirada d’un infant. Aquest enfocament pretén transmetre l’esperit festiu i la diversitat cultural de l’esdeveniment.

Casablanca, ciutat convidada d’enguany, tindrà una presència destacada a la festa major de Barcelona. Una programació especial permetrà que aquesta ciutat estigui present en tots els àmbits de la festa, oferint als assistents una oportunitat única per conèixer la seva cultura i tradicions.

Els concerts de La Mercè 2024 comptaran amb un nou escenari a la Plaça Catalunya, a més de mantenir l’espai del carrer Menéndez y Pelayo a Les Corts, que es va estrenar l’any passat.

Mercè Arts de Carrer (MAC) tindrà una nova ubicació al Port Olímpic i a l’Espigó del Bogatell, en el marc de la Copa Amèrica. A més, recuperarà l’escenari al Parc de la Trinitat i repetirà al Parc de l’Estació del Nord.

Terra i Gust, amb propostes musicals i una fira d’alimentació sostenible, tornarà al Parc de la Ciutadella, que també acollirà l’Associa’t, l’espai de trobada del teixit associatiu i comunitari de la ciutat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.