Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita a les restes arqueològiques localitzades durant les obres d’urbanització de La Rambla

Demà dijous, 11 de juliol, a les 10:00 h, des del Servei d’Arqueologia de Barcelona s’oferirà una visita a les restes arqueològiques localitzades a les obres d’urbanització de La Rambla, amb una important troballa arquitectònica datada en època medieval. Hi assistiran els arqueòlegs Irene Cruz, directora de la intervenció, i Xavier Maese, del Servei d’Arqueologia de Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Per tal de poder assistir a la visita, és IMPRESCINDIBLE acreditació a l’adreça de correu premsaicub@bcn.cat abans d’avui dimecres 10 a les 22:00 h. Cal indicar el nom complet, DNI i les dades identificatives del mitjà. El punt de trobada serà a la plaça del Teatre (cruïlla de La Rambla amb el c. Escudellers).

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.