Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de dues exposicions de comissariat per concloure el cicle Barcelona Producció 2023-2024 

El proper dimarts 16 de juliol, a les 12:30 h, a l’Espai Finestres del Centre d’Art La Capella (Hospital, 56), tindrà lloc la presentació de les dues exposicions de comissariat del cicle Barcelona Producció 2023-2024, el programa cultural de La Capella dedicat a les pràctiques artístiques contemporànies. 

L’acte comptarà amb David Armengol, director artístic de La Capella; Marta Sesé, comissària de l’exposició Un desordre distint, i ferranElOtro, comissari del projecte HOW ABOUT A LITTLE KISS, DON’T BE UNKIND [Va, fes-me un petonet, no siguis antipàtic].

La inauguració de les exposicions es farà el mateix dimarts 16 de juliol a les 19.00 h.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir poden confirmar l’assistència a Alba F. Candial: afernandezcand@bcn.cat (93 316 11 13)

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.