Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Rodes de premsa del Grec Festival de Barcelona de l’1 al 5 de juliol

Dilluns 1 de juliol

A les 11.00 h

Lloc: Fundació Antoni Tàpies (Carrer d’Aragó 255) 

Imma Prieto, directora de la Fundació Antoni Tàpies, presentarà en roda de premsa el projecte Més enllà de la pell, de l’artista ghanès Serge Attukwei Clottey, juntament amb Carme Portaceli, directora del TNC i Tània Costa, directora d’EINA, que també participen en la coproducció i Héctor Mora, assistent de direcció i producció artística. També es presentarà Els Homes de Carbó, de Serge Attukwei Clottey, amb Karel Mena de Periferia Cimarronas.

Dilluns 1 de juliol

A les 12.00 h

Lloc: Gran Teatre del Liceu (La Rambla 59) 

Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona presentarà en roda de premsa el projecte OH!PERA, acompanyat de Valentí Oviedo, director general del Liceu, Àlex Ollé, coordinador del projecte, i compositors i directors d’escena del projecte.

Dimecres 3 de juliol

A les 12.00 h

Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, acompanyat de Judit Carrera, directora del CCCB, presentarà en roda de premsa RI.TE amb Israel Galván i Marlene Monteiro Freitas

Dimecres 3 de juliol

A les 12.30 h

Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa The Second Woman amb la presència de l’equip artístic. Una obra dirigida per Nat Randall i Anna Breckon, protagonitzada per María Hervás.

Una coproducció del Grec 2024 Festival de Barcelona i el Teatro Central de Sevilla.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.