Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les novetats de l’Observatori de Dades Culturals de Barcelona

Des de fa 10 anys, l’Observatori de Dades Culturals de l’ICUB es dedica a analitzar i estudiar la realitat cultural de la ciutat. Amb motiu d’aquesta efemèride, l’Observatori presenta algunes novetats: una nova eina interactiva per analitzar l’enquesta de públic dels museus de la ciutat (que també acompleix 10 anys d’existència), l’accés a les dades més recents d’alguns sectors de la cultura, o el retrat de la diversitat dels prop de 200 festivals que se celebren anualment a Barcelona, a través d’infografies.

El proper dimecres, 26 de juny, a les 12.30 a l’Espai LAB de l’Institut de Cultura de Barcelona (Rambla, 99) tindrà lloc una sessió de treball per explicar els recursos de dades que ofereix aquest observatori i presentar les darreres novetats que acaba d’estrenar.

La presentació anirà a càrrec de Montserrat Tort i Assumpta Manils, responsables de l’Observatori; el gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona, Oriol Martí, i Àngels Pont, directora de GESOP, empresa encarregada del desenvolupament de la nova eina d’anàlisi de l’enquesta de museus.

ATENCIÓ MITJANS:

Es prega confirmació d’assistència a premsaicub@bcn.cat


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.