Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els Museus de Barcelona reben l’estiu amb 200 activitats, entre elles dues noves exposicions

Entre les mostres que s’inauguren hi ha Arquitectures en transició, al MUHBA Oliva Artés, o Una ciutat desconeguda sota la boira. Noves imatges de la Barcelona dels barris, al MACBA 

Els itineraris Born de nit, els Vespres musicals del Monestir de Pedralbes, les Nits Màgiques de la Casa Batlló o el joc Quiz Summer Tour, són propostes ja clàssiques que tampoc faltaran aquest estiu

En total hi ha previstes unes 200 activitats, moltes de les quals dirigides al públic familiar

Aquest estiu, els museus de Barcelona es converteixen en el destí dels amants de la cultura, amb una programació que inclou més de 200 activitats culturals, des de concerts íntims fins a itineraris nocturns i noves exposicions d’història i art contemporani.

Els visitants podran explorar itineraris com el Born de nit i participar en esdeveniments clàssics com les Nits Màgiques a la Casa Batlló, amb opcions adaptades per a públics familiars. Destaca l’inauguració de l’exposició INTRAMURS: El temps que habita l’Arxiu a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, que transforma imatges històriques en una instal·lació visual dinàmica que captiva el passat i el present de la ciutat.

El MUHBA i el MACBA presenten noves exposicions que exploren diverses temàtiques arquitectòniques i urbanes, oferint perspectives úniques sobre la vida i la construcció de la ciutat. A més, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes acull els Vespres Musicals, una sèrie de concerts que combinen la música amb la serenitat del seu entorn històric.

Amb tallers familiars al Museu Picasso i activitats al Parc Güell, l’estiu a Barcelona promet ser enriquidor per als amants de la cultura i l’art. Altres propostes inclouen òperes contemporànies al Gran Teatre del Liceu en col·laboració amb el DHub, oferint una experiència multisensorial per als amants de l’òpera i l’arquitectura. Els museus de Barcelona són un espai viu de creativitat i història que celebra la riquesa cultural de la ciutat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.