Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació dels concerts gratuïts de ‘Clàssica a la Platja’ 2024

El proper dijous 27 de juny a les 11.30 h el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori presentaran la programació de la nova edició de “Clàssica a la platja”, dos concerts oberts a la ciutadania que tindran lloc a la Platja de Sant Sebastià de Barcelona els dies 11 i 12 de juliol. En aquesta ocasió, els dos concerts seran el plat fort de la Regata Cultural, el programa d’activitats culturals que acompanya la Copa Amèrica. Sota el paraigües de Barcelona Obertura i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, els tres equipaments presentaran el detall del programa d’ambdós concerts així com altres accions que s’han dut a terme per acostar la música a entitats vinculades al barri.

La presentació serà al Rooftop de la fundació Norrsken House Barcelona (Passeig del mare Nostrum, 15) i comptarà amb l’assistència de Xavier Marcé, regidor de  Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Oller, director general del Palau de la Música Catalana; Valentí Oviedo, director general del Gran Teatre del Liceu; Robert Brufau, director de L’Auditori; i Juan Ramon Fuertes, director general adjunt de la Fundació ”la Caixa”.

Aquest esdeveniment comptarà amb el suport de la Fundació ”la Caixa” i serà retransmès en directe per betevé.

ATENCIÓ MITJANS:

A les 11.30, uns moments abans de l’inici de la roda de premsa, es farà una fotografia de grup de tots els participants a la roda de premsa. Es prega confirmar assitència a premsa@palaumusica.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.