Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Sala Barcelona presenta la cinquena edició amb concerts al Castell de Montjuïc per gaudir de música en directe a les nits d’estiu

La iniciativa és una coproducció de l’Institut de Cultura de Barcelona i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya

Les actuacions tindran lloc dijous o divendres des de l’1 d’agost al 13 de setembre, al Pati d’Armes del Castell, amb preus d’entre els 12€ i els 20€

El Pati d’Armes del Castell de Montjuïc acollirà la cinquena edició del cicle de concerts Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc. Aquesta coproducció de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) inclou sis jornades de música en directe durant els mesos d’agost i setembre.

Les sales de concerts de petit aforament de Barcelona tanquen durant els mesos d’estiu a causa de la dificultat per programar activitats i atraure públic. Per això, aquest 2024 es presenta una nova edició de Sala Barcelona al Castell de Montjuïc, amb l’objectiu de posar en valor la tasca de les sales de concerts amb menys de 250 persones d’aforament.

Des de l’1 d’agost fins al 13 de setembre, el Pati d’Armes del Castell de Montjuïc es transformarà en un escenari a l’aire lliure per gaudir de les millors nits d’estiu amb música en directe. La programació ha estat elaborada per programadors de sales de concerts de petit aforament de la ciutat que formen part de l’ASACC, incloent la sala Freedonia, Meteoro, Sala Taro i Sidecar.

El cartell inclou una varietat d’estils musicals per representar l’essència de les sales de concerts.Els concerts destacats inclouen Clara Peya (1 d’agost), Joe Crepúsculo (9 d’agost), Ketekalles (23 d’agost), VVV [Trippin’you] i Tetas Frías (30 d’agost), Mishima (5 de setembre) i la Soul Party amb l’Orchestral Soul Society com a cloenda (13 de setembre). Cada jornada inclourà també una programació de DJs locals que amenitzaran la vetllada fins a la mitjanit. El públic assistent podrà gaudir dels concerts amb un format híbrid: amb taules i cadires o a peu dret per ballar. També hi haurà oferta gastronòmica i servei de bar.

Programació artística:

  • 1 d’agost – CLARA PEYA
  • 9 d’agost – JOE CREPÚSCULO
  • 23 d’agost – KETEKALLES
  • 30 d’agost – VVV [TRIPPIN’YOU] + TETAS FRÍAS
  • 5 de setembre – MISHIMA
  • 13 de setembre – SOUL PARTY amb la ORCHESTRAL SOUL SOCIETY

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.