Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació dels projectes de suport a la creació, Riiiing! co-productions, el Premi Quim Masó i els Premis de l’Institut del Teatre 2023, del Grec Festival de Barcelona

Avui dijous 20 de juny, a les 11.00 h, al Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99), Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa els projectes de suport a la creació: Riiiing! co-productions, el Premi Quim Masó i els Premis de l’Institut del Teatre 2023.

  • Riiiing! co-productions, amb Toni Viñals, director del RIIIING!, Mercè Puy d’El Terrat: Em dic Josep, amb Marc G. de la Varga, Mont Plans, Daniel Higiénico i Pau Vinyals i Clara Cols, de la Sala Flyhard; i Artemis, amb Pol Sanuy i Mireia Morera i la resta de l’equip artístic i amb Daniel Anglès, del Teatre Condal 
  • Premi Quim Masó: Sis hectàrees d’oliveres, amb Aina Tur, Nao Albet, Anna Alarcón i Àlex Rigola, de Heartbreak Hotel Teatre
  • Premis Institut del Teatre: Quiso Negro, amb Ester Guntín. – Mercat de les Flors / Sala OM (Premi de Dansa IT); EXTINCTION RAVE, amb Andrea Marinel-lo i Gaia Bautista, de Fundación Mis Bragas, (Premi Adrià Gual IT); i Els Miserables. Miquel Mas Fiol – Tantarantana Teatre

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.