Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de diversos espectacles del Grec Festival de Barcelona

Avui dimecres 12 de juny, a les 10.30 h, al Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99), Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa alguns dels espectacles de teatre que tindran lloc durant el festival:

  • Cuerpos Celestes, amb Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández 
  • Tota aquesta por que ara tinc, amb Guillem Albà i Andrea Jiméne
  • Pequeño cúmulo de abismos, amb  Cris Blanco 
  • i els espectacles de Xavi Bobés Cosas que se olvidan fácilmente, El cap als núvols i Tumbalafusta, amb Alberto Díaz i Sergi Torrecilla de La Ruta 40, i els intèrprets Marc Guillén i Francesco Sinopoli

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.