Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Frederic Marès presenta l’itinerari ‘Somnis de paper. El col·leccionisme de cromos’

A través de 12 objectes destacats del Gabinet del col·leccionista el visitant pot conèixer aquests “papers” col·leccionables que van esdevenir una eina molt efectiva de publicitat

L’itinerari té lloc del 14 de juny al 24 de novembre i està comissariat per Josep-Manuel Rafí, col·leccionista i autor del llibre La febre dels cromos

El proper dijous 13 de juny, a les 19.00 h, al Museu Frederic Marès (Plaça Sant Iu, 5) tindrà lloc la presentació de l’itinerari Somnis de paper. El col·leccionisme de cromos, amb una visita comentada a càrrec del seu comisari, Josep-Manuel Rafí, col·leccionista i autor del llibre La febre dels cromos.

A través de 12 cromos destacats a les sales del Gabinet del col·leccionista, l’itinerari explica els orígens del cromo a Europa i Amèrica fa més de 150 anys, la relació amb la tècnica de la cromolitografia, el seu paper com a element de disseny publicitari i comercial, sense oblidar què ha significat i significa com a fenomen del col·leccionisme popular i intergeneracional. Somnis de paper. El col·leccionisme de cromos es podrà visitar fins al 24 de novembre.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.