Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de ‘Una ascensió en espiral. Mirar enrere des de la fi’, una exposició de Raisa Maudit a La Virreina Centre de la Imatge

Divendres 14 de juny, a les 11.00 h, a l’Espai LAB del Palau de La Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació d’Una ascensió en espiral. Mirar enrere des de la fi, una exposició de Raisa Maudit que parteix de la figura de les beguines i el seu moviment para-religiós del s. XII per fer una revisió simbòlica de llenguatges secrets i possibilitats de canvi.

A la roda de premsa hi participarà Raisa Maudit; el comissari de l’exposició, Martí Manen, i el director artístic de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma. Després de la roda de premsa es farà una visita guiada a l’exposició.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir poden confirmar l’assistència a lavirreinaci@bcn.cat – Tel. 93 316 11 13

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.