Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arriba una nova edició de Món Llibre, el festival que estimula l’interès dels infants i joves per la literatura  

El festival estrena dates, el cap de setmana del 15 i 16 de juny, i proposa un viatge arreu del món, del temps i les emocions, a través dels llibres  

Amb aquesta idea de viatge, els espais de programació s’organitzen en estacions i terminals: la plaça dels Àngels – Recepció viatgera; la plaça Joan Coromines – Terminal Coromines  l’edifici CCCB – Terminal CCCB i el convent del MACBA – La Petita Terminal del Convent 

L’Estació creació, al pati de les Dones del CCCB, reservarà una franja (de 17.45 a 20.30h) per a públic de 12 a 16 anys: per primer cop hi haurà una programació amb activitats especialment dissenyades per respondre a les inquietuds dels joves en l’àmbit de la literatura

L’edició compta amb el comissariat de Cristina Garcia, codirectora de la companyia de teatre per a tots els públics Cia. Campi Qui Pugui, creadora, actriu i gestora de projectes artístics i culturals, i l’ajudant de direcció Jordi Magdaleno, codirector de la cia de teatre per a tots els públics La Tal

Ser un portal teletransportador d’històries per a infants i joves, el vehicle per viatjar arreu del món, del temps i les emocions, a través dels llibres. Aquest és l’esperit de la nova edició del festival Món Llibre, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de juny, en un canvi de dates que el trasllada a les portes de les vacances escolars, com a refrescant prescriptor de lectures estiuenques i que per primera vegada inclou una franja de programació especialment dissenyada per respondre a les inquietuds en l’àmbit de la literatura dels joves de 12 a 16 anys. 

Comissariat per Cristina Garcia, amb l’ajudantia de direcció de Jordi Magdaleno, el festival fa una aposta per una nova manera de viure la lectura. El llibre esdevé una eina per conèixer i entendre el món i les diferents cultures que habiten la ciutat, així com per viatjar en el temps i l’espai, sense necessitat de recursos materials o econòmics. El llibre pot ser una porta al món per conèixer que hi ha més enllà d’allò habitual. Així doncs, els llibres es converteixen en els viatges del futur: sostenibles, accessibles i infinits, com teletransportadors que es poden portar sempre a sobre. 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.