Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La 4a edició del festival Moujuïc arriba al Castell de Montjuïc aquest cap de setmana

El festival, amb vocació d’apropar la dansa a tot tipus de públics, ofereix una programació de vuit espectacles i un taller, i l’acompanyament d’un equip de mediació

Pol Jiménez i Joaquín Collado; La Chachi; Natalia Fernandes; Magdalena Garzón; cia. Circumstances; Joan Català; Lautaro Reyes; Led Silhouette i Marcos Morau, són els artistes presentes en aquesta edició, que entre el 5 i el 17 de maig ha tingut com a prèvia Moujuïc al barri, amb actuacions als carrers i places

El festival Moujuïc arriba enguany a la quarta edició, reforçant el compromís amb apropar la dansa i el moviment a nous públics, sense renunciar ni a la dimensió territorial ni a la promoció de la creació contemporània. La programació del festival parteix de la convicció que els públics no només s’han de buscar, sinó que també cal generar-los. Després d’unes funcions prèvies que, entre el 5 i el 17 de juny, han portat la dansa als carrers i places amb el programa Moujuïc al barri, aquest cap de setmana el festival arriba intramurs i pren el Castell de Montjuïc amb el format habitual: amb una proposta pensada per a tot tipus d’espectadors juntament amb un equip de mediació per acompanyar els nous públics.

Les propostes principals de la programació al Castell són: Quien baila, su mal espanta de Pol Jiménez i Joaquín Collado; Taranto Aleatorio de La Chachi; El Carnaval no es alegre – Tiny Desk de Natalia Fernandes; Verònica de Magdalena Garzón; EXIT de cia. Circumstances; Idiòfona de Joan Català; La escucha cae dentro de Lautaro Reyes; Los Perros de Led Silhouette i Marcos Morau. També s’oferirà un taller familiar adreçat a participants a partir de sis anys.

El festival aprofundeix també en la relació amb l’ecosistema cultural del territori, introduint un eix de reflexió sobre la feina conjunta amb el centre cívic del Sortidor, demostrant que el recurs més gran que hi ha al món de la cultura és el treball en xarxa. En aquest sentit, s’hi suma també el projecte EN RESIDÈNCIA, en què centres d’ensenyament de la ciutat metropolitana acullen processos de creació contemporània.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.