Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Més de 110.000 persones participen a la Nit dels Museus en una vetllada sense incidències

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, ahir dissabte, 18 de maig, gairebé 90 equipaments de Barcelona i l’àrea metropolitana van celebrar la Nit dels Museus amb portes obertes i més de 170 activitats. Durant la vetllada 113.259 persones van visitar els equipaments participants entre les set del vespre i la una de la matinada, una xifra molt remarcable tenint en compte que durant el dia també hi havia portes obertes a molts dels equipaments. 

Durant la Nit dels Museus, que no coincidia amb el dia dels Museus des del 2019, no hi ha hagut cap incidència. Si bé és cert que hi havia algunes cues just abans de l’obertura de portes, i a l’inici de la nit, aquestes s’han anat esvaint a mesura que avançava la vetllada..

Alguns dels equipaments museístics amb més visitants han estat el Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb 10.511 visitants; el MUHBA, que ha rebut 8.653 visitants sumant totes les seves seus; el MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona amb 6.843; CosmoCaixa, amb 4875; El Museu de l’Hospitalet, amb 4.235 visitants; el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), 4106; el Museu Etnològic i de Cultures del Món (seu  Montcada), amb 4103, el Museu de Badalona, amb 4062 i el  Born Centre de Cultura i Memòria, que ha rebut 3259 visitants.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.