Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina Centre de la Imatge presenta l’exposició de Jeff Wall més completa feta mai a l’estat espanyol

El proper dijous, 23 de maig, a les 11.30h, al Pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99) tindrà lloc la presentació de la nova exposició de La Virreina Centre de la Imatge, Contes possibles, la retrospectiva de l’obra de Jeff Wall més completa feta mai a l’Estat espanyol. Comissariada per Jean-François Chevrier ―un dels principals teòrics de la fotografia contemporània i gran especialista en l’obra de Wall—, la mostra recull 35 tableaux fotogràfics del període 1980-2022. Són peces que se situen entre la descripció documental i la ficció, tan emblemàtiques que formen part dels imaginaris col·lectius. L’exposició es podrà visitar del 24 de maig al 13 d’octubre. Paral·lelament, es publica el número 7 de la col·lecció d’assaig de La Virreina: Jeff Wall. Escritos y conversaciones, un total de 16 textos teòrics i entrevistes de Jeff Wall, alguns d’ells inèdits en castellà.

La presentació consistirà en una roda de premsa amb Jeff WallJean-François Chevrier i Valentín Roma. Posteriorment es farà un recorregut per l’exposició, que ocupa tota la planta noble del Palau de La Virreina. Hi haurà servei de traducció simultània anglès-català.

Més informació al següent enllaç.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir han de confirmar l’assistència a Nura Nieto Llach: lavirreinaci@bcn.cat | 634 31 47 99

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.