Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les noves exposicions del programa Barcelona Producció 2023-24

Dimarts 30 d’abril, a les 11.00 h, a l’Espai Finestres del Centre d’Art La Capella (Hospital, 56), tindrà lloc la presentació de les noves exposicions individuals del programa Barcelona Producció 2023-2024, espai dedicat a les pràctiques artístiques contemporànies.

L’acte comptarà amb David Armengol, director artístic de La Capella, i amb les artistes Sofía Montenegro i Marta van Tartwijk. Després de la roda de premsa, les artistes faran una visita guiada a les exposicions.

La inauguració es farà el mateix dimarts a les 19.00 h.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir poden confirmar l’assitència a Alba F. Candial – afernandezcand@bcn.cat – 93 316 11 13

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.