Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Palau de la Virreina acull l’esmorzar de Sant Jordi 2024

El pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99, a partir de les 9.15 h) tornarà a ser escenari del tradicional esmorzar de Sant Jordi ofert per l’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigua de Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO, conjuntament amb el Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters, l’Associació d’Escriptors en llengua Catalana (AELC), l’Associació Col·legial d’escriptors de Catalunya (ACEC), l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el PEN Català.

L’esmorzar de Sant Jordi al Palau de la Virreina comptarà amb la presència de representants del sectors de l’edició, l’escriptura, el periodisme, els diferents gremis vinculats amb el món de les lletres i de les associacions d’escriptors i escriptores. Durant l’acte hi haurà parlaments de Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, i Marta Pera, Premi Ciutat de Barcelona de Traducció en llengua catalana 2023. Una manera de significar també el gran moment de la traducció en la creació literària actual en un acte que marcarà el punt d’inici de la diada.Abans d’arribar a Sant Jordi, la ciutat invoca el gust per la lectura amb una programació prèvia des de Biblioteques de Barcelona amb una nova edició dels Diàlegs de Sant Jordi, ja en marxa, i tindrà un dels seus punts àlgids dilluns 22, a les 18.00 h, amb el Pregó de la lectura, a la Sala Moragues del Born CCM, a càrrec de l’escriptor i actor David Walliams, en conversa amb Anna Guitart.

ATENCIÓ MITJANS: 

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’esmorzar s’han d’acreditar prèviament, abans del divendres dia 19 d’abril a les 12 del migdia, a través del correu de contacte premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.