Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni participa en l’acte de presentació de la Regata Cultural

Dimarts 16 d’abril, a les 10.00 h, a la Fundació Joan Miró (Parc de Montjuïc), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participarà en la presentació de la Regata Cultural, el programa d’activitats culturals, artístiques, esportives, gastronòmiques, de ciència i d’oci que es posa en marxa per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica a Barcelona. A l’acte hi intervindran representants d’entitats, institucions o equipaments que participen a la Regata Cultural.

IMPORTANT PER A MITJANS GRÀFICS:

A les 9.30 h es farà una fotografia amb els representats d’entitats, institucions i equipaments que participen a la Regata Cultural.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.