Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival literari Món Llibre estrena dates: enguany tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de juny

Món Llibre, el festival literari creat per despertar la vocació lectora entre els infants i joves, canvia de dates. Si des del seu inici havia tingut lloc el mes d’abril, ara es desplaça un parell de mesos en el calendari i se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de juny. Amb el canvi de dates es vol incidir en la idea de la literatura com una activitat més per gaudir durant l’estiu. Món Llibre vol apropar als infants i joves l’univers de la lectura de manera lúdica, amb activitats específiques dels 2 als 11 anys i dels 12 als 16 anys. Amb aquesta finalitat, les activitats, els espectacles, contacontes i pel·lícules programats al llarg del cap de setmana permetran als infants i joves viatjar a través de la literatura i la imaginació en el seu particular viatge estiuenc per conèixer nous horitzons i móns plens d’aventures i emocions.

Les activitats del Món Llibre 2024 es mantindran a la seva seu principal, al CCCB i la plaça Joan Coromines, i també MACBA – Convent dels Àngels, però amb la voluntat descentralitzadora de fer arribar el festival a més públic, i seguint la tradició iniciada fa uns anys, el festival també tindrà activitat a dues biblioteques. En aquesta edició, les biblioteques municipals participants són la Biblioteca Jaume Fuster (Districte de Gràcia), que acollirà activitats del festival del dissabte 15, i la Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero, escenari Món Llibre del diumenge 16.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.