Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del festival Grec 2024

Dijous, 11 d’abril a les 12 hores, al teatre Grec (Passeig de Santa Madrona, s/n) tindrà lloc la presentació del Grec Festival Barcelona 2024. La roda de premsa anirà a càrrec de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i el director del festival, Cesc Casadesús.

ATENCIÓ MITJANS

Al final de la presentació es farà una fotografia amb els assistents a la roda de premsa. Els mitjans interessats en assistir a l’acte han d’acreditar-se enviant un correu a grecfestival_premsa@bcn.cat.

L’acte també es podrà seguir per streaming a través del web de premsa de l’Ajuntament i a través de Barcelona Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.