Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de ‘totalmente rostro’, revers i continuïtat de ‘el otro aquí’, dins de Barcelona Producció 2024

Divendres 22 de març, a les 11.00 h, tindrà lloc la roda de premsa de l’exposició totalmente rostro, de Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez, a La Virreina Centre de la Imatge. Aquesta mostra és el revers i continuïtat d’el otro aquí, que acull el Centre d’Art La Capella i que s’inscriu en el programa Barcelona Producció 2024. Amb totalmente rostro i el otro aquí, els artistes i cineastes Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez aborden qualitats identitàries adherides a llocs i moments de pertinença emocional. Mentre que el otro aquí es manifesta a través de la fragmentació fugaç de les imatges, totalmente rostro expandeix el seu metratge mitjançant un desenvolupament visual suspès en el temps.

La presentació consistirà en una roda de premsa i una visita a l’exposició de La Virreina amb els artistes Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez, el comissari David Armengol (director artístic del Centre d’Art La Capella) i el director de La Virreina, Valentín Roma.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans de comunicació interessats en assistir han de confirmar assistència a: lavirreinaci@bcn.cat – Nura Nieto (635 31 47 99) o afernandezcand@bcn.cat – Alba Fernández (649 19 22 30).

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/totalmente-rostro/776

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.