Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘totalmente rostro’, revers i continuïtat de ‘el otro aquí’, dins de Barcelona Producció 2024

Avui divendres 22 de març s’ha presentat l’exposició totalmente rostro, de Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez, a La Virreina Centre de la Imatge. Aquesta mostra és el revers i continuïtat d’el otro aquí, que acull el Centre d’Art La Capella i que s’inscriu en el programa Barcelona Producció 2024.

Amb totalmente rostro i el otro aquí, els artistes i cineastes Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez aborden qualitats identitàries adherides a llocs i moments de pertinença emocional. Mentre que el otro aquí es manifesta a través de la fragmentació fugaç de les imatges, totalmente rostro expandeix el seu metratge mitjançant un desenvolupament visual suspès en el temps. Així, totalmente rostro és una exposició sobre imatge fílmica que parla d’una memòria personal marcada per la distància. Un relat poètic i documental confeccionat a través del diàleg entre dues pel·lícules, on la pertinença afectiva i tel·lúrica a determinats paisatges subratlla una experiència compartida: el trànsit migratori i els seus efectes vitals.

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/totalmente-rostro/776

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.