Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’exposició ‘Reencantaments. Artistes dins les col·leccions etnològiques’ al Museu Etnològic i de Cultures del Món

El proper dijous 21 de març, a les 12.00 h, a la seu Montcada del Museu Etnològic i de Cultures del Món (Montcada, 12), tindrà lloc la presentació de l’exposició temporal ‘Reencantaments. Artistes dins les col·leccions etnològiques’.

La presentació anirà a càrrec de Jaume Muñoz, director de Patrimoni de l’Institut de Cultura de Barcelona, Carles Vicente, director del Museu Etnològic i de Cultures del Món, i Rosa Lleó, comissària de l’exposició. Seguidament es farà una visita guiada a l’exposició amb la comissària i alguns dels artistes.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en cobrir la presentació han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat.


Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.