Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita a les excavacions arqueològiques que s’estan fent a les obres del Mercat de l’Abaceria

Dimarts 12 de març, a les 10:00 hores a les obres del Mercat de l’Abaceria (Travessera de Gràcia, 186), l’equip d’arqueòlegs que treballa en les excavacions que s’estan duent a terme en aquest solar explicarà les troballes que s’hi ha fet fins ara i que ja havien estat identificades en l’estudi arqueològic previ. Els mitjans gràfics podran prendre imatges d’algunes de les restes que s’estan documentant.  La visita anirà a càrrec de Laia Macià, tècnica del Servei d’Arqueologia de Barcelona, i Patrícia Pinyol, directora de l’excavació. S’està treballant per catalogar les restes de l’antiga fàbrica tèxtil Puigmartí, del segle XIX, i també rases agrícoles d’etapes anteriors.

ATENCIÓ MITJANS

Per tal de poder assistir a la visita, és IMPRESCINDIBLE acreditació a l’adreça de correu premsaicub@bcn.cat abans de les 19h hores d’aquest dilluns. Cal indicar el nom complet, DNI i les dades identificatives del mitjà. També és important venir a la visita amb calçat tancat i amb cordons. El punt de trobada serà la cantonada de la Travessera de Gràcia amb el carrer Mare de Déu dels Desemparats.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.