Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de dades del 2023 i projectes destacats per al 2024 de les Biblioteques de Barcelona

Dimecres 13 de març, a les 10.30 h a la sala d’actes de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles (Comte Urgell, 145) tindrà lloc la presentació de les dades 2023 de Biblioteques de Barcelona, així com les inversions a les biblioteques de Barcelona previstes aquest 2024. També es presentaran els projectes destacats d’aquest 2024, com el Pregó de la Lectura i els diàlegs de Sant Jordi o els propers festivals literaris, emmarcats en el Programa Acció Lectora.

La roda de premsa anirà a càrrec del Regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i el gerent de Biblioteques de Barcelona, Ferran Burguillos.

Seguint la tendència del 2022, el 2023 les visites presencials a les biblioteques han crescut  sobre les registrades el 2022, i el servei de préstec de documents físics ja supera en nombre de transaccions prepandèmia, per suport el préstec de llibres ja representa un alt percentatge del total del préstec.

També han  crescut els assistents a les activitats culturals, així com el nombre d’infants i joves que han visitat les biblioteques amb les visites escolars o han participat en algun dels programes que Biblioteques de Barcelona ofereix als centres educatius.

ATENCIÓ MITJANS:            

Els mitjans interessats en cobrir la roda de premsa es poden acreditar enviant un correu a comunicaciobbcn@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.